Vuokraa rantahuvila Thaimaa Rayong – Rent a beach villa in Thailand, Rayong

Low Season APRIL-SEPTEMBER    Mid Season   OCTOBER-NOVEMBER FEBRUARY-MARCH   High SeasonDECEMBER-JANUARY

Low Season   1 Weeks 14900 ฿   2 Weeks 22900 ฿    3 Weeks 29900 ฿      4 Weeks 39000 ฿

Mid Seoson   1 Weeks 19900 ฿   2 Weeks 35750 ฿      3 Weeks 49900 ฿     4 Weeks 59900 ฿

High Season 1 Weeks 29900 ฿  2 Weeks 49900 ฿     3 Weeks 69900 ฿     4 Weeks 89900 ฿

Vuokraa laadukas rantahuvila Thaimaan rannikolta Mae Phimistä Seabreeze alueelta, suoraan suomalaiselta omistajalta ilman välityskuluja. – Rent a high-class beach villa on the coast of Thailand in Seabreeze area, Mae Phim.                   Address 127/12 Moo 4, Kram, Klaeng, Rayong, 21190 

  • Seabreeze Mae Phim Rayong

Mikäli olet kiinnostunut vuokraamisesta, niin voit täyttää alla olevan lomakkeen ja olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. – If you are interested in renting, you can fill the form below and we will contact you as soon as possible.


[recaptcha]

Huvila on valmistunut vuonna 2009 ja sijaitsee Seabreeze alueella Klaeng, Rayong. – The villa was built in 2009 and is located in the Seabreeze area, Klaeng, Rayong.

        

Huvila on 130m2 jossa iso terassi 48m2. Huoneistonumero 142. Terassille avautuu oleskelu / keittiön tilat kolmesta erillisestä ovesta. – The villa’s area is 130m2 and it has a big 48m2 terrace. The terrace has 3 different enrances that lead to the kitchen and the living room. The house number is 142.

        

Huoneistossa on kolme makuuhuonetta, jossa kahdeksalle ihmiselle vuodepaikat. 2 +2 +4. Kaappitilaa löytyy hyvin makuuhuoneista. – The villa has three bedrooms with closets and beds for eight people.

         

Eurooppalaisesta keittiöstä löytyy mm. pyykinpesukone, jääkaappi / pakastin, micro, leivänpaahdin, riisinkeitin, liesi, vedenkeitin, ym. keittiökoneita, valmistus /  ruokailuvälinein. – The European kitchen has a washing machine, fridge/freezer, microwave, toaster, rice cooker, stove, electric kettle, cooking and dining equipment, etc.

         

Wc / suihkutiloja on kaksi erillistä. – Two separate bathrooms.

         

Asunto on kalustettu laadukkailla huonekaluilla. Satelliitti TV:stä näkyy yli 70 kanavaa eri maista, joista Suomen YLE löytyy myös. – The villa is furnished with quality furniture. The satellitle TV shows over 70 channels from around the world.

         

Big swimming pool and a poolside bar. Iso uima-allas ja allas baari.

    

7 km pitkä ranta joka muutaman minuutin kälelymatkan päässä. 7 km long beach. Where just a few minutes walk.

Polkupyörät vapaasti käytössä
Vuokrataan skotteri 140,- thb/päivä

Huvilan huoneistonumero on 142. – The villas house number is 142.

Meri on muutaman minuutin kävelymatkan päässä. – The sea is only a few minute walking distance away.

 

Varustus – Equipment

Täydellisesti varustettu keittiö, TV, DVD, laajakaista internet-yhteys ja WLAN, pesukone, ilmastointi. Yksi polkupyörä, ja yksi moottoripyörä. – Fully equipped kitchen, TV, DVD, free WIFI, washing machine, air conditioning. One bicycle and one scooter.

Sisältyvät palvelut – Services included

  • Asuinalueen vartiointi – Neighborhood security
  • Sähkö ja vesi veloitetaan kulutuksenmukaan – Electricity and water are charged by use
  • Liinavaatteet veloituksetta – Linens free of charge
  • Loppusiivous veloituksetta – Final cleaning free of carge

Muut asiat: Polkupyörä ja skotteri veloituksetta käytössä. Kuljetukset, ajoneuvojen vuokraus, siivouspalvelut, voit ostaa erikseen. Voimme avustaa näissä asioissa. – Other things: Bisycle and scooter may be used free of charge. Transportation, cleaning service, vehicle rental can be bought separately and we can help you with acquiring these services.

Ehdot – Conditions

Varausmaksu, joka on 25% kokonaisvuokrasta, maksetaan varauksen yhteydessä. Loput 75% tulee maksaa viimeistään kolme viikkoa ennen vuokra-ajan alkamista. Emme peri erillistä takuumaksua. – Booking fee is 25% of the total price and is paid when booking. The rest 75 % must be paid three weeks prior to the beginning of renting date.